•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Megi Smit, Džudi Denč i Ričard Gir u nastavku simpatične komedije o britanskim penzionerima

Studio Fox Searchlight po prvi put od kad postoji objaviće jedan nastavak! U pitanju je drugi deo filma ,,Best Exotic Marigold Hotel” iz 2012. godine. Jedan od najboljih engleskih filmskih pripovedača, Džon Maden, čija ostvarenja uključuju dobitnika Oskata za najbolji film „Zaljubljeni Šekspir“ i triler, „Dug“ preneo je na veliko platno priču o hrabrim britanskim penzionerima koji žive u „luksuznom domu za zrele godine” u Indiji. Neobična komedija naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru od 23. aprila.

Kada je ,,Best Exotic Marigold Hotel” prikazan 2012. godine izgledao je kao još jedan fino izrađen komad, u kome je glumilo „plemstvo britanske glumačke scene“. Njegova uzbudljiva poruka – da su život i ljubav podjednako važni bezobzira da li imate 70 ili 17 godina, sa smelim izjavama o seksu i romantici osvojila je publiku širom sveta.

,,Best Exotic Marigold Hotel” nalazi se u sred Radžastana, jedne od najromantičnijih indijskih država. Soni (Dev Patel) bacio je oko na jedno imanje jer je njegov prvi poduhvat Best Exotic Marigold Hotel ,,za starije i lepe” ostao sa samo jednom slobodnom sobom, što predstavlja problem za nove goste Gaja (Ričard Gir) i Laviniju (Temzin Greg). Dok sanjari o novom hotelu, Soni planira planira brak sa Sunainom (Tina Desai), koja je ljubav njegovog života. A kako dane provode ostali gosti hotela?

Evelin i Daglas (Džudi Denč i Bil Naji) su se priključili radnoj snazi Džaipura, dok Norman i Kerol (Ronald Pikap i Dajana Hardkasl) razgovaraju o zamršenim odnosima svoje veze, a Medž (Selija Imri) balansira između dva bogata prosca. Nova menadžerka hotela Mjurijel (Megi Smit) zna sve odgovore, jer ona je čuvar svih tajni simpatičnih gostiju hotela.

U filmu igraju Džudi Denč, Megi Smit, Bil Naji, Tom Vilkinson, mlada zvezda Dev Patel, koji je najpoznatiji po ulozi u Oskarima nagrađenom „Milioneru iz blata“. Kao pojačanje, reditelj Džon Maden je doveo Ričarda Gira.

Prvi deo filma ,,Best Exotic Marigold Hotel” zaradio je 2012. godine 135 miliona dolara na blagajnama širom sveta.

Reditelj Džon Maden se proslavio se izuzetno popularnim filmom „Zaljubljeni Šekspir“ (1998), koji mu je doneo Oskara. Režirao je i radijske adaptacije za „Ratove zvezda“ (1977), potom i „Ratovi zvezda: imperija uzvraća udarac“ (1980) kao i „Povratak Džedaja“ (1983). Maden je reditelj i filmova „Mandolina kapetana Korelija“ (2001), „Dokaz“ (2005), „Dug“ (2011) i ,,Best Exotic Marigold Hotel” (2012).


Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...