•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Garner: Ekstremne dijete su postale moj način života

Atraktivna glumica Jennifer Garner bila je na ekstremnoj dijeti tokom rada na seriji "Alias", u kojoj je glumila agenta CIA-e, a emitovala se od 2001. do 2006. godine. Ovaj dugi period ostavio je traga na njoj i ekstremne dijete su, tvrdi glumica, postale deo njenog uobičajenog života.

"Toliko sam dugo bila na dijeti radivši seriju Alias i radivši na svom telu da izgledam kao superheroj da više ništa od toga ne smatram ekstremnim. Sve kalorije koje unosim i danas brojim. Jednostavno se ne mogu oteti mislima poput 'Ukoliko skinem dva kilograma moći ću da obučem ovu haljinu'. To je postalo deo mene", rekla je Garner.

Istakla je kako najčešće jede salate, ali da postoji hrana koje se nikada nije odrekla.

"Shvatila sam da ne mogu proći pored pizzerije, a da ne pojedem barem parče. Moja deca vole pizzu. Ne mogu biti na rođendanskoj zabavi, a da je ne probam", izjavila je glumica.

U Hollywoodu je počela da radi kada je imala 23 godine. Od tada vodi poseban način života.

"Trudila sam se da jedem zdravo i to je ostavilo traga na meni. Tada nismo nosili pirsinge, šminkali se, imali pramenove niti se farbali. Morali smo biti prirodni. Moj otac to nije dozvoljavao jer je smatrao da nije ženstveno. Smatrao je da mu kćerke trebaju biti zdrave i tako da izgledaju. Njemu mogu zahvaliti na svom izgledu", rekla je supruga poznatog glumca Bena Afflecka koji se takođe može pohvaliti odličnom figurom.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...