•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Taken 3 (2014)

Tri je razloga zbog kojih treba odgledati „Taken 3“. Jedan je protiv.

Prvi od tri je muzička numera Olafur Arnaldsa koju izvodi opčinjujući vokal Arnor Dana. Nakon prvog MTV montiranog bekstva glavnog protagoniste filma, Brajana Majlsa, može se čuti pomenuti vokalista. Ukoliko niste upoznati sa britanskom serijom „Broadchurch“ iz 2013, koju tim Arlands-Dan završava numerom „So Close“, treba da vas bude stid jer je početkom 2015. krenula druga sezona serije koju i ovog puta okončava pomenuti tim, ovog puta sa „So far“. Od tri razloga, ovaj najvažniji za gledaoca.

Drugi je Džejson Vorhis, protagonista serijala „Friday the 13th“. Svako ko se ikada zapitao kakav bi bio mali Džejson da mu se nije dogodio peh sa davljenjem u Kristalnom jezeru, da ga je samohrana majka, Pamela Vorhis, upisala i školovala, može pronaći odgovor u filmu „Taken 1-3“. Producenti i scenaristi filma sigurno da su imali Džejsonov modus operatus kada su proizveli-napisali lik Brajana Majlsa. On je sve što je Džejson Vorhis mogao da bude, Džejson Vorhis je sve ono što je Brajan Majls i bio u tri nastavka.

Poslednji razlog je Harison Ford. Na šta bi ličili filmovi Harison Forda danas da je Ford deset godina mlađi treba samo ogledati „Taken“, kao i seriju prethodnih filmova Lijam Nisona. S druge strane, na šta bi ličili filmovi Lijam Nisona da ih je snimao unazad trideset godina treba se podsetiti filmova Harison Forda: „Witness“, „Patriot Games“, „Clear and present danger“, „AFO“ i „Fugitive“ koji je u osnovi i prepisan sadržaj za „Taken 3“. Oba asimilovana junaka u Harision Nisona izgovaraju rečenicu „Nisam ubio svoju ženu“. Na kraju, Ford je i predao štafetu Nisonu 2002. filmom „K-19“.

Razlog protiv, koji sam gore pomenuo, jeste da "Taken 3" ne treba odgledati. U tom slučaju propuštate neki od ova tri jaka.

Oly
Žanr:akcija, triler
Godina:2014
Reziser:Olivier Megaton
Producent:Luc Besson
Scenario:Luc Besson, Robert Mark Kamen
Uloge:Liam Neeson, Forest Whitaker, Maggie Grace
Uzrast:PG-13
Box office:67M USD
Studio:Canal+, Ciné+, EuropaCorp
Zemlja:France
Website:www.taken3movie.com
Jezik:engleski
Trajanje:109 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...