•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

John Travolta se vraća na male ekrane (nakon 36 godina)

Sa pravom se može smatrati kako je Travoltina karijera doživela uzlet 1979. godine sa serijom "Welcome Back, Kotter" nakon koje se više nije vraćao na male ekrane. Sve do sada...

Nova serija zvaće se "American Crime Story" i u obliku mini serijala od 10 epizoda pratiće jednu od medijski najeksponiranijih priča moderne američke istorije - onu o suđenju O.J. Simpsonu.

John Travolta dobio je ulogu Roberta Shapira, kontroverznog Simpsonovog advokata, a glumiće rame uz rame s Cubom Goodingom Jr. u ulozi O.J. Simpsona i Davidom Schwimmerom kao Robertom Kardashianom, jednom od najboljih Simpsonovih prijatelja.

Serija je trenutno najavljena kao jednosezonska, ali pretpostavlja se kako bi u mogućim narednim sezonama mogla pričati po jednu priču uz koje je stasao američki reality TV.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....