•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminuo glumac Rod Taylor, zvezda Hitchcockovog filma 'The Birds'

Taylor je živio u SAD-u, a umro je u svom domu u Los Angelesu nakon večere. On je bio posebno popularan 60-ih godina zahvaljujući ulogama u filmovima sa holivudskim velikanima kao što su Jane Fonda i Richard Burton.

Na scenu se vratio 2009. godine, kao bivši britanski premijer Winston Churchill u filmu Quentina Tarantina "Inglourious Basterds".

On je dobio svoju prvu glavnu ulogu u adaptaciji SF klasika "The Time Machine", nakon čega je glumio u nekoliko hit filmova 60-ih i 70-ih godina. Taylor je pozajmio glas za psa u Disneyjevom animiranom filmu "101 dalmatinac".

Tippi Hedren, njegova kolegenica iz filma "The Birds", je za People magazin izjavila da je Taylor bio veliki prijatelj.

"On je bio jedan od najzabavnijih ljudi koje sam ikada upoznala, promišljen i elegantan. Bio je dobar čovek", rekla je Hedren.

Tylor je živeo sa suprugom Carol Kikumura i kćerkom Feliciom Rodricom Sturt Taylor, američkom TV voditeljkom.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila