•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta se desi kada naučnici požele da oživljavaju mrtve

Uz Jurassic World koji stiže ove godine još jedan film dolazi koji nas podseća da kada se naučnici u filmovima igraju boga da to retko kad dobro završi a to ćemo se uveriti i u filmu 'The Lazarus Effect'. Glavna premisa filma jasna je već iz naziva: pokušaj vraćanja iz mrtvih.

Olivia Wilde i Mark Duplass članovi su grupe studenata medicine koji rade na eksperimentalnom leku pomoću kojeg nameravaju oživeti preminule. Iskušavaju svoju formulu na uginulom psu i on oživi. Međutim, kada jedna od njih (Wilde) slučajno smrtno strada u nesreći u laboratoriji, postaje i prvi ljudski eksperiment. Ali iako oživi nije sve baš onako kako bi trebalo biti.

U filmu glume i Evan Peters i Donald Glover, scenario potpisuju Luke Dawson i Jeremy Slater dok rediteljsku palicu drži dokumentarista David Gelb. The Lazarus Effect je prvobitno nazvan Reawakening, zatim Lazarus ali na kraju su se ipak odlučili za The Lazarus Effect. Film sa prikazivanjem u bioskopima kreće februara ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....