•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Definitely, Maybe (2008)

Reditelj i scenarista, Adam Brooks (Wimbeldon, The Invisible Circus) donosi nam zabavnu romantičnu komediju sa Ryanom Reynoldsom i novom dečjom zvezdom, Abigail Breslin, u glavnim ulogama. Ryan glumi muškarca koji se priseća svojih triju najvećih ljubavi ne sluteći da će ponovo probuditi onaj stari plamen.

Will Hayes (Ryan Reynolds) je politički savetnik koji se nalazi usred neugodnog razvoda. Njegova desetgodišnja kći Maya (Abigail Breslin), nesrećna što se njeni roditelji rastaju, želi saznati od svog oca kako su se on i majka prvi put upoznali. Will se priseća vremena kada je bio naivan i mlad došljak iz Winsconsina u New York, koji se nadao da će raditi na predsedničkim izborima. Privikavajući se na veliki grad, Will upoznaje žene koje će obiležiti njegov život. Emily (Elizabeth Banks) je normalna i draga devojka na koju se uvek mogao osloniti, April (Isla Fisher), bila je ujedno i najbolja prijateljica, kojoj se uvek mogao poveriti, a Summer (Rachel Weisz), ambiciozna i lepa novinarka. Da ne otkrije Mayi u početku koja je od tri devojke bila njena majka, Will menja njihova imena, a kroz priče o lepim, ali i tužnim trenucima, otkriva Mayi i sebi više nego što se nadao.

Od legendarnog producenta Tima Bevana, koji nam je, između ostalog, donio kultne filmove poput “Fargo“, “Veliki Lebowski“, “Noć glupih mrtvaca“, ali i romantične komedije poput “Zapravo ljubav“, “Četiri venčanja i sahrana“, “Dnevnik Bridget Jones“, stiže još jedna odlična romantična komedija koju je napisao i režirao Adam Brooks, kojeg se najviše sećamo kao scenariste “Francuskog poljupca“ sa Meg Ryan i Kevinom Klinom, koji je dobio i manju ulogu i u ovom filmu. Glavna uloga je pripala Ryanu Reynoldsu, prelepoj Elizabeth Banks, koju znamo iz “Zack i Miri snimaju pornić”, Kevina Smitha, te poznatoj Rachel Weisz i Isli Fisher.

Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:2008
Reziser:Adam Brooks
Scenario:Adam Brooks
Uloge:Ryan Reynolds, Rachel Weisz, Abigail Breslin
Uzrast:PG-13
Award:1 nagrada i 1 nominacija
Box office:32M USD
Studio:Universal Pictures, StudioCanal, Working Title Films
Zemlja:United States
Website:www.definitelymaybemovie.com
Jezik:engleski
Trajanje:112 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu