•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rastaju se Tim Burton i Helena Bonham Carter

Američki reditelj Tim Burton i britanska glumica Helena Bonham Carter rastali su se nakon trinaest godina zajedničkoga života, saopštio je glumičin potparol za javnost.

Tim Burton i Helena Bonham Carter prijateljski su se razišli ove godine, ali su ostali prijatelji i nastaviće zajedno da odgajaju decu, Billyja Raymonda, rođenog 2003., i Nell, rođenu 2007., kratko je saopštop potparol.

Pedesetšestogodišnji Burton, jedan od najboljih američkih reditelja, proslavio se krajem osamdesetih. Među njegovim brojnim filmovima, u kojima gradi jedinstven svet prepun gotičkih i fantastičnih motiva, posebno se ističu kultni Edward Makazoruki, Sanjiva dolina i Mars napada.

Reditelj poznat po raščupanoj kosi i plavim naočarima i njegova omiljena glumica upoznali su se na snimanju filma Planeta majmuna iz 2001. Par je postao poznat po svom načinu života, a posebno po tome što su živeli u odvojenim kućama u Londonu.

Burton, veliki prijatelj Johnnyja Deppa koji u njegovim filmovima glumi od početka karijere, dugo je živeo s glumicom i manekenkom Lisom Marie koja je takođe glumila u nekoliko njegovih filmova.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...