•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kratka škola kratkog filma

U nedelju, 21. decembra, u bioskopu "Vilin Grad" od 12:30 do 15:30.

Bioskop "Vilin Grad" poziva učenike srednjih škola da se prijave i učestvuju u besplatnoj filmskoj radionici "Kratka škola kratkog filma".
Radionica će biti održana u nedelju, 21. decembra, u bioskopu "Vilin Grad", a vodiće je mladi filmski profesionalci. Početak radionice je u 12 časova i 30 minuta, i trajaće do 15 časova i 30 minuta.

Za prijavu je potrebno poslati ime i prezime, školu iz koje dolazite, kao i kontakt telefon na mail pr@vilingrad.rs. Broj polaznika ove radionice je ograničen na 15, te zainteresovani srednjoškolci treba da potvrde prisustvo najkasnije do petka, 19. decembra.

Svi učesnici koji završe radionicu, na poklon će dobiti ulaznicu za film "Egzodus: Bogovi i kraljevi 3D" u bioskopu "Vilin Grad" u terminu nakon održavanja radionice.

"Kratka škola kratkog filma" organizuje se u okviru manifestacije "Najkraći dan" .

„NAJKRAĆI DAN“ je jednodnevnа mаnifestаcijа posvećenа krаtkometrаžnom filmu, koju, u sаrаdnji sа Evropskom filmskom аkаdemijom, orgаnizuje Filmkulturа.

Mаnifestаcijа je podržаnа od strаne Ministаrstvа kulture i informisаnjа, Filmskog centrа Srbije i Sekretarijata za kulturu Skupštine grada Beograda.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...