•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Spremite se za ludu noć i uzbudljivu avanturu u muzeju!

Ben Stiler u komediji “Luda noć u muzeju: Tajna faraona” pretpremijerno 27. decembra!
Poslednji film Robina Vilijamsa

Američka komedija “Luda noć u muzeju: Tajna faraona” odiše zapanjujućim vizuelnim efektima i donosi puno dobre zabave ove zime u domaće bioskope. Treći nastavak priče o muzejskom čuvaru Lariju (Ben Stiler) donosi mnoštvo avanturističkih zaokreta i akcija u kojima akteri pokušavaju da spasu čaroliju pre nego što ona zauvek nestane.

“Luda noć u muzeju: Tajna faraona” je nastavak filma iz 2009. godine “Noć u muzeju 2: Bitka za Smitsonijan”, a prvi deo filma je snimljen još 2006. godine. Reditelj Šon Levi je okupio odličnu glumačku ekipu – Bena Stilera, Robina Vilijamsa, Ovena Vilsona, Ser Bena Kingslija i mnoge druge.

U Američkom prirodnjačkom muzeju došlo je do strašne pometnje i gužve. Noćni čuvar Lari otkriva da je drevna, magična tabla faraona Amen-Ra, zahvaljujući kojoj su oživeli njegovi prijatelji iz muzeja, korodirala. Ukoliko ne pronađe način da je popravi, svi likovi u muzeju, počevši od lavova, majmuna, slonova, pa sve do Kristofera Kolumba, minijaturnog kauboja Džededaja (Oven Vilson) i njegovog jednako malog prijatelja generala Oktavijusa (Stiv Kugan), vratiće se u svoja neživa stanja u kome predstavljaju samo obične voštane figure u muzeju. Spajajući nova i već poznata lica, Lari kreće na putovanje do britanske prestonice sa odgovornim zadatkom i misijom da sačuva magiju pre nego što bude kasno.

“Luda noć u muzeju: Tajna faraona” zbog specijalnih efekata našla se na listi američke Akademije za filmsku umetnost i velike su šanse da se upravo Levijev film nađe među pet nominovanih filmova 15-og januara sledeće godine.

Publika će biti u prilici da neviđenu avanturu i akciju od koje vam zastaje dah, pretpremijerno gleda 27. decembra, nakon čega film kreće u redovnu bioskopsku distribuciju

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...