•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bill Cosby prekinuo ćutanje o optužbama za silovanja

Popularni glumac Bill Cosby progovorio je prvi put o optužbama za seksualno zlostavljanje, kazavši kako očekuje da će "crni mediji" ostati neutralni u ovoj priči. U intervjuu za New York Post komičar se zahvalio svojoj supruzi na tome što je ostala jaka i uz njega.

Cosby je optužen za seksualno zlostavljanje nekoliko desetina žena i rekao je kako nije ništa komentarisao, po savetu advokata.

"Jedino očekujem od 'crnih medija' da zadrže standard izvrsnosti u novinarstvu i kada budu radili ono što trebaju da budu neutralni u razmišljanju", rekao je Cosby.

Novinarka New York Posta Stacy Brown kazala je kako je glumac zvučao "optimistično" tokom telefonskog razgovora. Glumac je kazao kako su mu ljubav i snaga njegove supruge pomogle da se bori s kontroverzom.

Policija u Los Angelesu nedavno je otvorila istragu o navodima Judy Huth kako ju je Cosby silovao kada je imala 15 godina. Huth je kazala kako joj je Cosby davao alkohol i primorao je da seksualno opšti s njim u spavaćoj sobi u Playboyjevoj vili 1974. godine. Cosby je kazao kako ona samo pokušava izvući novac od njega i da su njene tvrdnje "potpuna laž".

Glumac nikada nije osuđivan za bilo kakva krivična dela, a zbog istrage je otkazao turneju i brojne projekte.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...