•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Angelina Jolie zbog boginja propušta premijeru filma 'Unbroken'

Slavna američka glumica i rediteljka Angelina Jolie objavila je da je dobila boginje i da zbog te dečije bolesti neće prisustvovati događajima vezanima za premijeru svog drugog filma koji je režirala, drame "Unbroken".

Jolie je snimila video u kojem je rekla da želi iskreno da kaže zašto neće prisustvovati premijeri filma.

"Saznala da imam boginje i zato ću biti kući i češati se. Svi ćete mi jako nedostajati. Ne mogu verovati da se ovo dogodilo, jer ovaj film mi mnogo znači. Jednostavno ne mogu verovati, ali takav je život. Šaljem vam svoju ljubav i nadam se da će sve proći dobro", kazala je Jolie.

"Unbroken", ratna drama o preživljavanju američkog vojnika u japanskom zarobljeništvu tokom Drugog svetskog rata, imaće svoju premijeru u američkim bioskopima u ponedeljak.

Reč je o drugom rediteljskom delu Jolie nakon filma "U zemlji krvi i meda" koji se bavio ratom u BiH.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu