•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Starling City ima novog negativca

Popularna DC-jeva serija Arrow u novoj sezoni uvodi i neke nove zlikovce. U desetoj nas epizodi treće sezone očekuje stripovski negativac kojemu će ovo biti prvo neanimirano pojavljivanje na malim ekranima - Danny "Brick" Brickwell, a igraće ga britanski glumac Vinnie Jones.

Jones iza sebe ima impresivnu glumačku karijeru, glumio je u mnogobrojnim popularnim filmovima, a najviše ga prepoznajemo radi uloga u filmovima Dve čađave dvocevke i Nestali za 60 sekundi.

U Arrowu će se naći u ulozi Bricka, opakog vođe bande koji se želi rešiti vladajućih u Starling Cityju. Njegovo ime "cigla" aludira na njegovu neprobojnost s obzirom na broj metaka koji je primio i preživio. Njegovo ime smo videli na Oliverovom popisu u prvoj sezoni.

Brick je samo jedan od poznatih DC-jevih likova koje možemo očekivati u trećoj sezoni. Već nam je poznato kako će se pojaviti i Ray Palmer/The Atom (Brandon Routh), Ted "Wildcat" Grant (J.R. Ramirez), Captain Boomerang (Nick Tarabay), Cupid (Amy Gumenick), Mark "Manhunter" Shaw (David Cubitt) i Ra's al Ghul (Matt Nable).

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...