•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nicole Kidman: Volim se prvo udati, a tek onda upoznavati partnera

Slavna glumica Nicole Kidman progovorila je o svom privatnom životu u intervjuu za Elle magazin. Glumica je tako otkrila da ona i njen suprug Keith Urban nisu gubili vreme te su se ekspresno brzo venčali - nakon manje od mesec dana zabavljanja!

Čini se da im to nije predstavljalo nikakav problem budući da su u srećnom braku već dugih osam godina.

"Spontana sam i samo uskočim u nešto. Volim se prvo udati, a tek onda upoznavati partnera. Znam da to zvuči jako čudno, ali za mene je to sasvim prirodan proces", rekla je Kidman za Elle.

Glumica je takođe otkrila da se svakog meseca nada da je ponovno trudna. Glumica ima dvoje usvojene dece iz braka s glumcem Tomom Cruiseom i dvoje biološke dece sa sadašnjim suprugom.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu