•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

S kim je u vezi glumica Nina Dobrev?

Vreme je darivanja i zaljubljivanja. Lepa glumica Nina Dobrev Dan zahvalnosti je provela u društvu najbolje prijateljice Jessice Szohr, najpoznatije po ulozi u popularnoj seriji "Gossip Girl".

Ali, još jedna zvezda spomenute serije taj dan je provela s njima u ugodnom druženju, a radi se o zgodnom Chaceu Crawfordu, koji je igrao zavodnika Nata Archibalda. Veselo društvo ameriÄki je praznik proslavio u Texasu, a zabavljali su se i na utakmici Dallas Cowboysa.

Iako su mediji odmah poÄeli da nagaÄ‘aju kako se radi o novom paru, posebno zato što Chace neverovatno liÄi na glumiÄinog bivšeg deÄka Iana Somerhaldera i zato što je slobodan, Hollywood Life prenosi kako se radi samo o prijateljstvu. Ali, znamo mi da su se brojne ljubavne priÄe stvorile upravo iz prijateljstva, zar ne?

Ali, kako to obiÄno biva meÄ‘u slavnima, nešto duže se šuška kako je Nina zapravo u vezi s Markom Fosterom iz grupe Foster The People.

A dok se lepa zvezda "Vampirskih dnevnika" ne može odluÄiti izmeÄ‘u dvojice, njen bivši deÄko Ian sreću je pronašao u zagrljaju glumice Nikki Reed i Äini se da je to ozbiljno.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu