•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nova Bondova devojka ima 50 godina a idalje je neopisivo seksipilna

Prelepa italijanska glumica Monica Bellucci nova je Bondova devojka u 24. po redu filmu o najslavnijem tajnom agentu na svetu. Seksi Monica u filmu 'Spectre' zavešće Jamesa Bonda, a ući će u istoriju i kao najstarija Bondova lepotica.

Sve do sada najstarija Bondova devojka bila je Honor Blackman koja je u 39. godini glumila Pussy Galore u filmu 'Goldfinger' iz 1964. godine.

Prekrasnoj glumici 50 je godina, ali njen seksipil s godinama nimalo ne bledi što je dokazala i na predstavljanju glumačke ekipe najnovijeg filmskog nastavka o agentu 007.

Monica je odenula haljinu italijanskog modnog dvojca Dolce&Gabbana čije je zaštitno lice. Crnom haljinom na crvene tačkice dužine do kolena sjajno je istakla raskošne obline. Izostavila je modne dodatke, a naglasak je bio na ženstvenoj figuri i prirodnoj lepoti koju je naglasila minimalnim make-upom.

Italijanska lepotica glumiće fatalnu Luciju Sciarru kojoj Bond, naravno, neće moći da odoli. 'James Bond je fantazija – idealan muškarac. Taj muškarac štiti, opasan je, tajanstven i seksi, savršen engleski džentlmen', rekla je Monica koja je ulogu Bondove ljubavi pokušala dobiti i 1997., ali ulogu u filmu 'Sutra nikad ne umire' je dobila Terri Hatcher.

Glumica je ponovno sama nakon razvoda od francuskog glumca Vincenta Cassela s kojim ima dve kćeri, a nakon 18 godina zajedničkog života i dalje su u dobrim odnosima.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...