•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snima se film o Đokoviću

Američki reditelj Kit Erlih snimio je dokumentarni film o najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću, koji će biti promovisan početkom naredne godine.

Ovaj dokumentarac će biti mini-serija, koja je snimljena u saradnji i sponzorstvo australijske vinarije Jacob's Creek. Đoković je na društvenim mrežama objavio trejler za film, koji će od 13. januara biti dostupan na YouTube kanalu australijske vinarije.

U filmu će biti prikazan Đokovićevo odrastanje u ratnoj Srbiji, kao i odnos sa Jelenom Genčić. Film će se baviti i najvećim uspesima srpskog tenisera, kao i trijumfima na Vimbldonu i Australijan openu. Naslov filma je Made By, prenosi kurir.

"Najveća borba koju sam imao u životu jeste zapravo unutrašnja. Partnerstvo sa Jacob's krikom dalo mi je šansu da svetu prvi put ispričam svoju priču, da pokažem šta me je oblikovalo i inspirisalo", naveo je najbolji teniser sveta u trejleru za film.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...