•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Iggy Pop i Dario Argento snimaju horor ‘The Sandman’

Punk ikona Iggy Pop i poznati italijanski reditelj Dario Argento pokrenuli su Indiegogo kampanju kojom skupljaju donacije za horor koji zajedno žele snimiti – The Sandman. Cilj je skupiti barem 250 hiljada dolara, kako bi se film iduće godine mogao početi da se snima u Kanadi.

Kao inspiraciju koriste istoimenu kratku priču nemačkog pisca Ernsta Theodora Wilhelma Hoffmanna iz 1816. godine, a ne strip Neila Gaimana, možda i zato što je tu adaptaciju već rezervisao Joseph Gordon Levitt za svoj drugi rediteljski poduhvat.

Radnja filma pratiće studenta po imenu Nathan, koji je u detinjstvu za Badnje veče doživeo traumatično iskustvo sa Sandmanom, maskiranim serijskim ubicom koji vadi oči svojih žrtava kašikom i skuplja ih kao trofeje. Sada se Sandman ponovo vraća u Nathanov život, spreman na nove zločine.

Navodno će u filmu biti referenci na neke od najpoznatijih Argentovih horora, poput Deep Red, a muziku bi trebao da radi Claudio Simonetti.

Oni koji doniraju novac za film biće nagrađeni mesečnom članarinom za Fandor (za donacije u vrednosti 5 dolara), a za 25 hiljada dolara mogu dobiti ulogu u filmu, u sceni s Iggyjem.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...