•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Amy Adams: Doživela sam slom kada sam navršila 40 godina

Glumica Amy Adams priznala je kako je skoro dobila nervni slom kada je navršila 40. godina. I ako je glumica sa današnje A liste, ima uspešnu karijeru i filmske hitove, zvezda 'Američkih varalica' malo je ostala iznenađena vlastitom okruglom brojkom.

'Malo sam se začudila, imam 40 godina i još uvek mi je stalo šta ljudi misle o meni. Ne perem sama svoj veš, nisam samostalna i potpuno odrasla... mislila sam da ću neke stvari već naučiti kada dođem u ovo doba. Samo sam mislila kako ću sada biti sve starija i izgubiću deo svoje vitalnosti. Nekako sam bila razočarana sama sobom. Baš sam se loše osećala', priznala je Amy u intervjuu za Vogue.

Ali Amy nema nikakvog razloga za brigu jer i dalje izgleda sjajno. U 13 godina je dugoj vezi s Darrenom Le Gallom, a zajedno imaju i kćer Avianu Olea koju je Amy rodila pre četiri godine. Ima i dobar savet kada je pod stresom.

'Svaki put kad sam nervozna sama sebi kažem. Živi i voli. Samo oseti ljubav. To je ono što nam naučila nakon sloma i spoznaje da imam 40 godina. Bila sam u strahu, ali sada više nisam', kaže Amy koju ćemo gledati u novom filmu Tim Burtona 'Big Eyes'.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila