•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Poznata glumica se zbog slave oseća uznemireno

Poznata glumica i dobitnica Oskara, Jennifer Lawrence jedna je od retkih koja priznaje da joj slava nije donela samo dobro.

Mlada oskarovka je znala da će joj činjenica da je poznata glumica smanjiti privatnost, ali nije znala koliko će to uticati na nju, kako emotivno tako i psihološki.

"Znala sam da će paparazzi biti sastavni deo mog života, ali ono što nisam znala jeste da ću osećati anksioznost svaki put kada otvorim svoja ulazna vrata jer će me juriti deset nepoznatih muškaraca. To me čini uplašenom i zbog toga sam uznemirena svaki dan", rekla je glumica, prenosi Saturday.

Jennifer je nedavno bila u centru zbivanja kada su se pojavile privatne fotografije njenog nagog tela.

Iako obožava svoj posao ipak postoje stvari na koje nije mogla da bude spremna. Kao na primer, Jennifer je navela jedan dan kada je došla u hotel i otvorila prozor kako bi pogledala okolinu. Ispred je bio tim fotografa koji su samo čekali da se ona pojavi.

"Nisam mogla ništa da uradim jer su oni bili na javnom mestu. Oni imaju pravo da me fotografišu i jure jer sam poznata ličnost", rekla je Lawrence.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...