•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pismo koje je Brad Pitt posvetio Angelini Jolie

Brad Pitt je Angelini Jolie posvetio pismo u kojem je opisao probleme koje su imali u svojoj vezi, kao i način na koji su ih rešili.

"Moja se supruga razbolela. Bila je stalno nervozna zbog problema na poslu, privatnih problema, promašaja i problema s decom. Izgubila je 15 kilograma i sa svojih 35 godina, bila je teška samo 45 kilograma. Mnogo je smršala i stalno je plakala. Nije bila srećna. Patila je od glavobolja, bolova u leđima i rebrima, kao i bolova u srcu. Nije mogla dobro da spava, zaspala bi tek u jutarnjim satima i bila bi umorna tokom dana.
Naša veza je bila na putu da se raspadne.

Napustila ju je njena lepota, imala je podočnjake ispod očiju i prestala je da drži do sebe. Nije želela da snima filmove i odbijala je sve uloge.

Izgubio sam nadu i mislio sam da ćemo se brzo razvesti. Ali, onda sam odlučio preduzeti nešto u vezi s tim. Na kraju - imam najlepšu ženu na svetu. Ona je uzor više od polovine muškaraca i žena na svetu, a ja sam taj kojem je dozvoljeno da svaku noć zaspi kraj nje i grli njena ramena.

Počeo sam je obasipati poklonima, poljupcima i komplimentima. Trudio sam se da je iznenadim i zadovoljim svakog minuta. Poklanjao sam joj mnogo poklona i živeo sam samo za nju. U javnosti sam govorio samo o njoj, sve je bilo usmereno na nju. Hvalio sam je pred svim našim zajedničkim prijateljima.

Nećete moći verovati, ali ona je procvetala. Postala je bolja nego ikad ranije. Počela je dobijati kilograme i volela me više nego ikad ranije. Nisam imao pojma da je u stanju da voli toliko mnogo. I onda sam shvatio jednu stvar: Žena je odraz svog muškarca. Ukoliko je volite do ludila, ona će to i uzvratiti".

Website:source.ba
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...