•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Thor 2 - još malo novih detalja...

Ovog leta imali smo prilike da gledamo film Thor koji je postigao veliki uspeh na bioskopskim blagajnama, i dobio uglavnom pozitivne ocene kritike i publike. Marvel Studios i Walt Disney Pictures polako kreću sa pripremama za nastavak, i potvrđeno je kako će reditelj filma biti Patty Jenkins, najpoznatija po filmu Čudovište (“Monster”) sa Charlize Theron (C. Theron je dobila Oskara za ulogu u tom filmu). Redatelju Thora, Kenneth-u Branagh-u, u novom filmu pripada uloga producenta.

Thor je do sada zaradio 450 miliona dolara (ne uključujući DVD i Blu-Ray prodaju). Producent Kevin Feige je kratko odgovorio na pitanja o nastavku i rekao je kako ćemo videti glavnog lika na putovanju kroz ostala područja Devet svetova (The Nine Worlds). Takođe je dodao kako ćemo videti novu dinamičnost između oca (Odin, koga je u prvom filmu glumio Anthony Hopkins) i sina (Thor, Chris Hemsworth).

Od glumaca iz prvog filma, za sada su potvrđeni Chris Hemsworth (Thor), Natalie Portman (Jane Foster) i Tom Hiddleston (Loki). Iako je film trebao doći u bioskope 26. jula 2013., to se sada promenilo. Novi datum izlaska je 15. novembar, 2013.

Ali, nećemo čekati toliko dugo da vidimo Thora i Lokia na velikom platnu, jer idućeg leta nam dolaze Marvelovi Osvetnici, a Loki će tako još jednom prikazati svoju pravu narav i tako ujediniti Iron Mana, Kapetana Ameriku, Thora, Hulka i druge da ga spreče u svom kobnom planu. Osvetnike režira Joss Whedon.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu