•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Margot Robbie u ekipi Suicide Squad

Već neko vreme internetom kruže vesti o potencijalnoj glumačkoj ekipi za Suicide Squad.

Sada je i službeno - Margot Robbie je odabrana za ulogu Harley Quinn.

Harley Quinn predstavljena je u seriji 'Batman: The Animated Series' kao Jokerova devojka. Ona je još jedna od Jokerovih bolesnih šala s obzirom da je Arkham Asylumu radila kao psihijatrica pod imenom Harleen Quinzel. Želela je da analizira Jokera ali on ju je izmanipulisao pa je postala opsednuta njime.

Vesti su došle nakon što se proteklih nedelja nagađalo kako će manekenka Cara Delevingne dobiti tu ulogu, a ona sama je podstakla špekulacije objavivši na Instagramu sliku na kojoj je odevena u taj lik. Ali, ipak joj je vučica s Wall Streeta ukrala ulogu.


Robbie je nakon te uloge stekla veliku popularnost pa je očekujemo u filmovima 'Tarzan', gde će glumiti Jane, zatim u filmu 'Focus' uz Willa Smitha i sledeće godine u sf filmu 'Z for Zachariah'.

Harley Quinn je deo grupe seljana koji pripadaju u Batman i Superman svemiru, pa se međusobno udruže u ekipu pod imenom Suicide Squad, koja izvodi opasne misije.

Ostali poznati glumci, koji će joj se pridružiti, su Jared Leto, Tom Hardy i Will Smith.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu