•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Keanu Reeves u SF trileru 'Replicas'

Slavni Keanu Reeves dobio je angažman u SF trileru Replicas rediteljice Tanye Wexler (Hysteria).

U priči scenarista Chada St. Johna, temeljenoj na konceptu Stepehena Hamela i samoga Reevesa, uteloviće neuronaučnika koji želi vratiti svoju porodicu koju je izgubio u saobraćajnoj nesreći, čak i po cenu suprotstavljanja laboratoriju pod kontrolom Vlade, policijskim snagama te samoj nauci, prenosi Deadline.

Na filmu će ponovno ostvariti saradnju s producentom Lorenzom di Bonaventurom, s kojim je radio na The Matrixu i ostvarenju Constantine.

Reeves je nedavno priznao kako bi voleo da postigne više balansa između velikih studijskih i nezavisnih projekata te je izrazio želju da igra i nekog superheroja.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu