•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi holivudski par na pomolu

Nakon što su snimili film Gravity, šuškalo se da su Sandra Bullock i George Clooney u vezi. Ali ispostavilo se da su njih dvoje samo dobri prijatelji.

Slavnu glumicu sada spajaju s još jednim holivudskim zavodnikom. Naime, zajednički prijatelji Sandri žele namestiti spoj na slepo s Tomom Cruiseom.

Smatraju da njih dvoje imaju puno toga zajedničkog i da bi se odlično slagali.

"Kad su se upoznali 2009., oboje su bili pod utiskom, a odmah se videla iskra između njih. Ali, tada su oboje bili u vezama. Sad kad su sami mogli bi biti zajedno", otkrio je izvor za National Enquirer.

Hoće li biti nešto od toga, pokazaće vreme.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...