•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Cruise - Nemoguća misija 4 i još par potencijalnih hitova

Za Tom-a Cruise-a nema odmora. Tek je završio snimanje mjuzikla “Rock of Ages”, prilično je zauzet filmovima “One Shot” i “Oblivion”, a uloge mu se samo nude.

Trenutno je u pregovorima sa Warner Bros-om oko uloge u visokobudžetnom ratnom spektaklu Doug-a Liman-a u kome vojnik koji umire u bitci mora ponovo da proživljava dan svoje smrti sve dok ne promeni tok događaja i konačni ishod. Priča već viđena, doduše još uvek ne i u ratnom okruženju. Videćemo da li će Tom Cruise prihvatiti tu ulogu i da li će baš on biti taj vojnik.

Takođe, šuška se i o njegovom angažovanju u budućem SF hitu “We Mortals Are” koji je baziran prema japanskom romanu “All you need is kill”.

Pre svih gore pomenutih naslova, Tom-a Cruise-a ćemo imati prilike najpre da gledamo u ulozi Ethan-a Hunt-a u četvrtom nastavku filma Nemoguća Misija (“Mission: Impossible - Ghost Protocol”) čija premijera je zakazana 21.decembar 2011.godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...