•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Filmska adaptacija `The Last of Us´ će se strogo držati radnje igre

Post-apokaliptična akciona video igra The Last of Us dobiće svoju filmsku verziju i biće to direktna adaptacija priče iz video igre. Drugim rečima, opet ćemo imati priliku da se družimo s Joelom i Ellie, samo ovoga puta u live action izvedbi. Reditelj igre Neil Druckmann zadužen je za pisanje scenarija.

U intervjuu za IGN izjavio je da još uvek nije siguran kako će priču igre koja izgleda kao HBO serija sažeti u jedan film, ali da se projekat još uvek nalazi u početnoj fazi i da su tek zagrebali površinu. S odlukom da prati izvornu priču, studio Naughty Dog, kreće u suprotnome smeru od Ubisofta koji će filmske verzije svojih igara – Assassin’s Creed, Watch Dogs i Far Cry – smestiti u svet u kojem se odvijaju igre, ali će ispričati originalne priče novih aktera.

Ukoliko niste upoznati s igrom Last of Us, priča prati devojčicu Ellie i njezinog zaštitnika Joela na putu kroz opustošenu verziju Sjedinjenih Američkih Država, dvadeset godina nakon izbijanja smrtonosnog virusa koji ljude pretvara u agresivne zombije. Igra je osvojila brojne nagrade.

Fanovi već nagađaju ko bi mogao da glumi Joela i Ellie. Glavni su favoriti za mušku ulogu Dylan McDermott i Gerard Butler, dok bi u ulozi mlade devojke željeli da vide Ellen Page, Chloe Grace Moretz ili Maisie Williams. Zanimljivo, u originalnoj verziji igre je Ellie fizički bila iznimno slična glumici Ellen Page, što je dovelo do male kontraverze jer je poznata glumica u to vreme pozajmljivala svoj glas i stas Jodie, glavnoj protagonistici video igre Beyond: Two Souls.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...