•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Halle Berry besna na bivšeg: 'On je lenj i živi od mog novca'

Kada se prašina oko borbe nad starateljstvom spustila, glumici Halle Berry ostalo je da plaća 16 hiljada dolara mesečno alimentaciju za ćerku Nahlu koju je dobila sa Gabrielom Aubryjem.

Obzirom da je ova suma prilično velika, Gabriel je čak prestao da radi, ali glumica je odlučila da stane na put ovoj nepravdi.

Kako prenosi portal TMZ Halle je podnela papire sudiji na kojima zahteva da joj se alimentacija sa 16 smanji na tri hiljade dolara od kojih će njena ćerka takođr moći vrlo lagodno da živi.

Halle smatra da Gabrijel zloupotrebljava alimentaciju i da je zbog tolike sume novca čak prestao da radi.

Ona smatra da je on sposoban da radi i zarađuje te da je tri hiljade dolara sasvim pristojna suma novca za izdržavanje njihove šestogodišnje ćerke.

Halle i Gabriel polovično dele starateljstvo nad ćerkom, ali glumica je odlučila da stane na put Gabrielovoj zloupotrebi njene visoke alimentacije, prenosi B92.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...