•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brad Pitt u filmu o traumatiziranim vojnicima: Rat je pakao

Američka glumačka legenda Brad Pitt poručio je da se nada kako će njegov novi film "Fury" odati počast vojnicima iz Drugog svetskog rata koji su u ratnim pohodima doživeli razne traume.

Film "Fury" zatvorio je ovogodišnji filmski festival u Londonu, a Pitt je u izjavi medijima poručio: "Rat je pakao".

On u ratnoj drami tumači lik Shermana, vojnika za upravljačem tenka, koji se 1945. godine nalazi na misiji iza neprijateljskih linija, prenosi BBC.

Pitt je kazao da njegov novi film govori o "akumuliranoj psihičkoj traumi koju u određenoj meri u sebi nosi svaki vojnik".

Londonska premijera filma ujedno je bila i evropska, a uz Pitta u njemu glume Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Pena i Jon Bernthal. Njih su oduševljeni fanovi dočekali na Leicester Squareu, a s njima u društvu bio je i nekadašnji tenkista, 90-godišnji Peter Comfort, čije su savete slušali kreatori filma.

"Ovaj film je porodična drama. Govori o porodici koja putuje kroz pakao u metalnoj kutiji", rekao je Bernthal.

Pedesetogodišnji Pitt u ovoj drami glumio je u isto vreme kad je i njegova supruga Angelina Jolie režirala film "Unbroken" o heroju Drugog svetskog rata.

"Bilo je to sjajno iskustvo s obzirom da obično ne radimo u isto vreme", istakao je američki glumac koji je vojnika prethodno glumio u hitu "Inglourious Basterds" Quentina Tarantina.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...