•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Neil Patrick Harris - Burt Reynolds uticao da shvati da je gej

Neil Patrick Harris je pre osam godina otvoreno priznao da je gej, a sada je otkrio i kako je došao do te spoznaje i prihvaćanja samoga sebe.

Glumac najpoznatiji po ulozi zavodnika Barneya u hit seriji 'Kako sam upoznao vašu majku', u svojim memoarima 'Choose Your Own Autobiography' piše kako je tek nakon poljupca s glumcem Burtom Reynoldsom shvatio da je gej.

"Nakon dugog putovanja, priznao sam sebi da sam gej, a ta spoznaja bila je divna i najvažnija komponenta spoznaje samoga sebe. Svi misle da je ta priča jako smešna. Poljubio me Burt Reynolds i tako sam shvatio da sam gej", priznao je Harris.

Glumac je u srećnom braku s Davidm Burtkom, s kojim se venčao pre mesec dana. Par je u vezi preko 10 godina, a verili su se 2011. godine, nakon što je u Senatu države New York prošao zakon o istospolnim zajednicama. Imaju dvoje dece, 3,5-godišnje blizance Harper Grace i Gideona Scotta koje su dobili uz pomoć surogat majke 2010. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...