•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Velika potraga u Washingtonu: Strahuje se da je nestala američka glumica mrtva

Američka policija pokrenula je veliki potragu za nestalom glumicom Misty Upham koja je uz Juliju Roberts i Meryl Streep glumila u filmu "August: Osage County".

Tridesetdvogodišnja Amerikanka poslednji put je viđena kako izlazi iz sestrinog stana u Muckelshootu u Washingtonu 5. oktobra. Rekla je svojoj porodici kako ide u posetu prijateljima i od tada joj se gubi svaki trag.

Proglašena je i službeno nestalom, a nestanak je prijavio njen otac Charles.

"Misty je ugrožena zbog svog zdravstvenog stanja. Nije stupila u kontakt ni sa porodicom niti prijateljima otkako je nestala. Nedavno je promenila lekove, pa je imala čudno ponašanje. Rekla je meni i svojoj mami da ne moramo brinuti više za nju. To mi je zvučalo kao da će počiniti samoubistvo pa sam pozvao policiju. Uvek je bila sklona tome i pretila je da će se ubiti nekoliko puta ali nikada nije to učinila", rekao je njen otac.

Upham je poznata po svojoj ulozi kućne spremačice Johne Monevate u filmu "August: Osage County". Ostvarila je i zapažene uloge u filmu "Frozen River" iz 2008. i "Jimma P." iz 2013. godine. Sa Jennifer Aniston glumila je u filmu "Cake" koji bi se uskoro trebao pojaviti u bioskopima.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu