•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Inferno' u bioskopima tek u oktobru 2016.

Pomeren je datum objave filma Inferno, trećeg dela franšize o univerzitetskom profesoru verske ikonologije Robertu Langdonu, koga će ponovno igrati slavni Tom Hanks, a prenosi Digital Spy.

Naime, projekat Rona Howarda je u bioskope trebao stići 18. decembra 2015., kada i Star Wars: Episode VII, a novi datum objave adaptacije istoimenog bestselera Dana Browna je 14. oktobar 2016.

Brian Grazer produciraće triler kompanija Sony Pictures i Imagine Entertainment.

Langdonova nova avantura odnosiće se na oporavak i povratak sećanja nakon što se probudi u bolnici sa amenzijom. Doktorka Sienna Brooks pomaže mu u otkrivanju tajanstvene povezanosti između Danteove epske poeme Inferno i globalne katastrofe.

Hanks je poslednji put glumio profesora 2009. godine u ostvarenju Angels & Demons, koje je širom sveta zaradilo 486 miliona dolara.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...