•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cristin Milioti: Laska mi kad fanovi kažu da im je žao što sam 'umrla'

Nakon devet dugih godina finalna epizoda serije "How I Met Your Mother" bila je jedna od najiščekivanijih događaja na TV-u, da bi na kraju razočarala mnoge zaklete fanove.

Glumica Cristin Milioti koja je igrala kultnu Majku rekla je da je prihvatanjem uloge shvatila da će postati meta laskavih, ali i negativnih komentara.

"Mislim da su svi znali da će kraj serije biti ovakav. Ali moram odati poštovanje prema kreatorima Carteru Baysu i Craigu Thomasu koji su se držali svoje odluke do kraja", rekla je Milioti za Huffington Post.

"Najbolji deo te serije je taj što vrlo dobro oponaša pravi život. Svi prolazimo kroz male i velike tragedije. Da, serija je u principu komedija, ali vas takođe podseća na to kakav je život. Upravo je to razlog što su je mnogi zavoleli", objašnjava Milioti.

"Drago mi je i kada su fanovi zadovoljni, a i kada vam priđu sa razočarenjem. Laskalo mi je čak kada mi je obožavatelj prišao i rekao kako mu je žao što je moj lik umro", zaključila je glumica.

Podsećamo, mnogi fanovi komične serije ostali su nesrećni jer je poslednja epizoda sa sobom donela smrt dugo iščekivane Majke.

Kreatori serije su za razočarane obožavatelje priredili alternativni kraj u kojem Miliotin lik ne umire, a koji će biti dostupan na DVD-u.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...