•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Matt Bomer u policijskoj drami 'The Nice Guys'

Matt Bomer pridružio se ekipi trilera The Nice Guys. Zvezda ostvarenja Magic Mike i Normal Heart pojaviće se u novom projektu uz Ryana Goslinga i Russella Crowea.

Policijska drama The Nice Guys reditelja Shanea Blacka (Iron Man 3) u bioskope dolazi 17. juna 2016. godine.

Radnja priče kompanije Warner Bros, s Goslingom i Croweom u glavnim ulogama, smeštena je u 70-te godine, a prati dvojac koji istražuje slučaj nestanka devojke naizgled nepovezan sa smrću porno zvezde.

Originalno, projekat Blacka i koscenarista Anthonyja Bagarozzija bio je zamišljen kao televizijski show, ali nikada nije bio razvijan u tom smeru.

The Nice Guys produciraće Joel Silver, s kojim je Black kao scenarista radio na popularnoj franšizi Smrtonosno oružje (Lethal Weapon).

Bomer će reprizirati ulogu u filmu Magic Mike XXL, a angažovan je i u poslednjoj sezoni američke serije White Collar.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...