•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snimanje filma 'Pirati s Kariba: Mrtva usta ne govore' počinje u februaru

Snimanje filma 'Pirati s Kariba: Mrtva usta ne govore' počeće u februaru naredne godine u Queenslandu u Australiji.

Biće to najveći međunarodni film koji će se snimati u Australiji nakon što je vlada potpisala ugovor s kompanijom Disney.

U petom nastavku popularne franšize ponovo će glumiti Johnny Depp i oživeti ulogu kapetana Jacka Sparrowa. Režiser filma će biti Jerry Bruckheimer. Scenario je napisao Jeff Nathanson.

Preprodukcija filma "Pirati s Kariba: Mrtva usta ne govore" će početi ovog meseca.

"Australijska vlada je oduševljena što će peti nastavak filma biti snimljen u Australiji", izjavio je australijski ministar kulture George Brandis.

Jedan od potpredsednika kompanije Walt Disney Studios, Phillip Steuer, rekao je da će Queensland biti savršena baza za snimanje filma.

Snimanjem filma će se otvoriti hiljade radnih mesta, a doneće i 87,1 milion dolara lokalnoj ekonomiji.

Film 'Pirati s Kariba: Mrtva usta ne govore' će u bioskope stići 7. jula 2017. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu