•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gwyneth Paltrow je ipak ljubomorna na mlađanu Jennifer?

Pojavile su se glasine kako je glumica Chrisu sastavila raspored, kojim se želi osigurati da on provodi dovoljno vremena s njom i decom. Chris je pronašao sreću s mlađanom Jennifer Lawrence.

Čini se kako je slavna glumica malo ljubomorna. I ptice na grani znaju kako glumica Gwyneth Paltrow i pevač popularne grupe Coldplay, Chris Martin, više nisu zajedno, iako još uvek nisu službeno rastavljeni.

U međuvremenu, pevač je našao sreću u zagrljaju holivudske miljenice Jennifer Lawrence i iako se činilo kako je Gwyneth sretna radi njega te je često naglašavala kako su ostali u dobrim odnosima, pojavile su se glasine kako je glumica Chrisu sastavila raspored, kojim se želi osigurati da on provodi dovoljno vremena s njom i decom.

- Gwyneth nema ništa protiv Jennifer, ali želi napraviti balans između porodice i nove devojke, kako Chris ne bi zanemarivao svoju decu. Zato je napravila raspored. Chris misli kako ga ona previše kontroliše, čak i sada kad je sve gotovo, iako je ona bila ta koja je tražila razvod - otkrio je nepoznati izvor za Daily Mail.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...