•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Max Borenstein radi na scenariju filma 'Godzilla 2'

Max Borenstein napisaće scenario i za drugi deo američke verzije spektakla Godzilla, a projekat kompanija Warner Bros i Legendary Pictures ponovno će režirati Gareth Edwards, filmaš koji je privukao međunarodnu pažnju svojim niskobudžetnim sf trilerom Monsters, prenosi Deadline.

U novom delu hita pojaviće se čak tri čudovišta - Rodan, Mothra i Ghidorah, a film se u bioskopima očekuje 8. juna 2018. godine.

Visokobudžetni blockbuster Godzilla, koji je u bioskope stigao sredinom maja i u kojem glume Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston, Juliette Binoche, Elizabeth Olsen, Ken Watanabe, David Strathairn te Sally Hawkins, zaradio je više od 507 miliona dolara širom sveta.

Podsetimo, japanski original iz 1954. prikazao je divovsko čudovište koje je predstavljalo metaforu za devastaciju i razaranje nastalo nuklearnim napadima u Japanu tokom Drugog svetskog rata. Zatim je lik toga stvorenja u nizu sledećih filmova postepeno evoluirao u junaka u borbi protiv niza katastrofalnih pretnji.

Borensteinovi drugi angažmani uključuju i rad na projektu Skull Island te na pilotu serije Minority Report temeljenu na filmu legendarnog Stevena Spielberga.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...