•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Još malo detalja o budućoj seriji 'Minority Report'

Fox je naručio pilot epizodu serije Suvišni izveštaj (Minority Report) koju snima slavni Steven Spielberg na temelju svoga SF spektakla iz 2002. godine, prenosi Deadline.

Max Borenstein (Godzilla) napisaće novu adaptaciju priče popularnog američkog SF pisca Philipa K. Dicka.

U originalnom filmu naslovnu je ulogu imao Tom Cruise. Priča je smeštena u 2054. godinu kada je čovečanstvo dostiglo neverovatni nivo tehnološkog razvoja. Nakon što John Anderton (Tom Cruise) izgubi sina, pridružuje se specijalnom policijskom timu koji kriminalce hvata pre nego što počine ubistvo.

Troje medija s posebnim mentalnih sposobosti vide njihova buduća ubistva, a članovi Andertonove jedinice analiziraju podatke, identifikuju žrtvu i počinitelja te potom nastoje sprečiti ubistvo.

Međutim, Johnov se život preokreće kada medij ima viziju da ubija čoveka koga ne poznaje. U begu od vlastitih kolega, Anderton mora dokazati nevinost, ali i otkriti da li je ovo ubistvo redak slučaj kada jedan medij vidi drukčije od ostala dva - poznat kao specijalni izveštaj.

Spomenuta serija mogla bi poslužiti kao nastavak SF klasika, a radnja će se odvijati 10 godina posle ukidanja specijalne policijske jedinice, prenose strani mediji.

Podsetimo, Spielberg trenutno radi na trileru Cold War s holivudskom zvezdom Tomom Hanksom. Potom mu je novi projekat adaptacija dečje knjige britanskog pisca Roalda Dahla The BFG (Big Friendly Giant), a film bi se na velikim ekranima trebao pojaviti 2016. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu