•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bezvremenske životne lekcije kojima nas je naučio 'Doručak kod Tiffanyja"

Upravo zato razmislile smo o stvarima koje smo naučile iz filma, a verujemo kako nismo jedine.

1. Niko ne mora znati da imaš loš dan
"Fake it until you make it". Ne želiš da opereš kosu? To ne moraju svi znati, a postoji toliko načina kako da to prikriješ. Čak i kad ne ide sve onako kako si planirala, niko drugi to ne mora znati.

2. Nađi nekoga ko te voli takvu kakva jesi
A ne samo jedan deo tebe ili nekoliko delova. Ti trebaš i zaslužuješ nekog ko će voleti svaki tvoj deo. Onaj koji ne da petama vetra kad vidi sve te delove je onaj pravi. Takođe, možda to ne vidiš odmah, ali ponekad, prava osoba je pored tebe celo vreme.

3. Ljubimci te nikad neće izneveriti
Čak i kad si sama, nezaposlena, bez dinara u džepu, tvoj ljubimac će te voleti. I dok ga hraniš, naravno. Na kraju radnog dana, on će biti taj koji će pokušati izmamiti osmeh na tvoje lice, dok ti se čini da su svi drugi već odavno odustali ili nisu ni pokušavali.

4. Svaka cura treba malu crnu haljinu
Ponavljamo još jednom: "Svaka cura treba malu crnu haljinu. S njom ćeš uvek izgledati lepo, elegantno i kao da imaš sve konce u svojim rukama.

5. Novac nije sve
I sreća definitivno ne zavisi o njemu. Na kraju dana, osim ljubimca, puno je važnije doći nekome ko te iskreno voli, nego nekome ko više od svega voli - novac.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu