•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Joseph Gordon-Levitt i Seth Rogen spremaju božićni film

Joseph Gordon-Levitt i Seth Rogen, nakon uspešne i dirljive drame "50/50", ponovno udružuju snage, ali ovoga puta će se raditi o potpuno drugačijoj tematici i žanru - o božićnom filmu.

Naime, njih dvojica će sarađivati ponovno i sa redateljem Jonathanom Levineom ("50/50", "Warm Bodies", "The Wackness"...), ali ono što još uvek nije poznato je naziv filma, preciznije božićne komedije.

Radnja filma za sada je vrlo štura, a kako prenose mediji radi se o trojici bliskih prijatelja koji još od detinjstva imaju tradiciju da svake godine Badnje veče proslave zajedno u New Yorku.

Osim naziva filma, nije poznat ni treći glumac koji će se priključiti spomenutom dvojcu u ovoj božićnoj avanturi.

Filmski studio Sony navodno je jako 'zagrejan' za ovaj projekat u kojem vide veliki uspeh i potencijal.

Film se navodno očekuje za Božić 2015. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...