•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Umro Jaws, zločinac čeličnih zuba iz filma o Jamesu Bondu

U 'Špijunu koji me je voleo', desetom iz serijala filmova o tajnom agentu britanske tajne službe MI6, Jamesu Bondu, glumio je zločinca čeličnih zuba po imenu Jaws. To je bila uloga koja je Richardu Kielu obeležila karijeru. Kiel je, kako javlja TMZ, preminuo u 75. godini.

Preminuo je u bolnici u Fresnu u Kaliforniji u sredu poslepodne. Njegovu smrt potvrdila je potparolka bolnice Saint Agnes u kojoj je proveo zadnje trenutke. Kiel je nedavno slomio nogu pa je zbog toga morao ostati u bolnici. Uzrok smrti još je nepoznat.

Osim po ulozi u filmu o Bondu, Kiel, koji je bio izuzetno visok, čak 218,4 centimetara, glumio je i uz Adama Sandlera u filmu "Happy Gilmore". Bio je u braku s Diane Rogers s kojom je imao i četvoro dece.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu