•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rosario Dawson od devojčice do seks bombe

Glumica Rosario Dawson danas važi za jednu od holivudskih seks bombi, ali nije oduvek bila izazovna i puna samopouzdanja.

'Bila sam grozna tinejdžerka. Bila sam sva uštogljena na maturskoj večeri. Zaboga, bila sam devica sve do 20. godine', priznala je glumica, piše magazin People.

'Moja majka je bila samohrana majka koja je odgajala petero dece, tako da nisam mogla samo da sedim i da budem napaljena tinejdžerka i biti samo jedna u nizu tinejdžerskih trudnoća - želela sam više mogućnosti u životu', rekla je Dawson.

Website:source.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu