•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Svetske zvezde gotovo da ne jedu išta šta sadrži šećer, pa čak ni voće!

Svakodnevno se suočavamo s upozorenjima doktora o štetnosti šećera za ljudski organizam, a o toj činjenici informisane su i poznate lepotice. Neke od najzgodnijih žena sveta održavaju liniju tako što izbegavaju šećer, a neke od njih čak ne jedu ni voće zbog prisustva voćnih šećera.

Adrijana Lima trudi se da ima izbalansiranu ishranu uz dosta proteina, ali bez ugljenih hidrata i šećera. Džesika Alba (Jessica), takođe, pokušava da što manje jede slatkiše.

- Volim da pojedem nešto "bezobrazno" isto kao i svi, ali trudim se da to svedem na minimum. Ako mi se jede nešto slatko, poješću voće. Ko bi mogao da odbije sveže jagode i trešnje - pita se zgodna glumica.

Britni Spirs (Britney Spears), koja se dugo borila s viškom kilograma, pribegla je ekstremnim merama kako bi postigla vitku liniju. Naime, pevačica je smršala tako što je iz ishrane izbacila sve šećere, čak i one koji dolaze iz voća.

- Ne unosim šećer uopšte. Ne jedem voće, pa čak ne pijem ni voćne sokove zbog šećera. Jedem piletinu, losos i pirinač. Trudim se da u toku dana unesem samo 1.200 kalorija - otkrila je Britni.

Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) otvoreno je govorila o tome kako joj je bilo prilično teško da se odvikne od šećera, ali je uspela i sada se hrani isključivo makrobiotički.

Zgodna Džesika Bil (Jessica Biel) na šećer ni ne pomišlja, a tajna njene savršene figure je paleo dijeta. Ona podrazumijeva spremanje obroka kod kuće i izbegavanje kupovne hrane.

- Kada se hranite prema paleo planu, jednostavno skinete višak masnoće i višak vode, a to je sjajno - kazala je Džesika.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu