•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Venčanica Angeline Jolie izvezena crtežima dece

Angelina Jolie se za svog dugogodišnjeg partnera Brada Pitta udala u satenskoj venčanici boje slonove kosti, a stražnji deo haljine i dugački veo bili su ukrašeni izvezenim crtežima njihove dece.

Haljinu je dizajnirao Luigi Massi iz Ateliera Versace, ali pravi kreatori koji su je učinili posebnom bili su mladi članovi porodice Jolie-Pitt.

Luigi je porodični prijatelj i nisam mogla ni zamisliti da iko drugi dizajnira tu haljinu. On poznaje i voli moju decu i bilo je zabavno zajedno je osmisliti, rekla je Jolie za časopis People. Bilo mi je jako važno da dan našeg venčanja bude opušten i pun smeha. To je bio poseban dan koji smo želeli podeliti s decom, kazala je glumica.

Majku su do oltara otpratili Maddox (13) i Pax (10), Zahara (9) i Vivienne (6) nosile su cveće, a Shiloh (8), i Knox (6) venčano prstenje.

Da je sve bilo opušteno govori i činjenica da je slavni mladoženja zaboravio staviti kravatu pa ju je naknadno pozajmio od jednog od svojih sinova.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...