•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brigitte Bardot: Marine Le Pen je Jovanka Orleanka našeg doba

Čuvena francuska glumica Brigitte Bardot, koja uskoro puni 80 godina, izjavila je da se divi predsednici ekstremno desničarske stranke Nacionalni front (FN) Marine Le Pen, koju je uporedila s - Jovankom Orleankom.

- Želim da Marine spase Francusku jer je ona Jovanka Orleanka 21. veka - rekla je nekadašnja seks-bomba u intervjuu za list Paris Match.

Bardot nikada nije krila simpatije prema Nacionalnom frontu i uoči predsedničkih izbora 2012. godine najavila da će glasati za Marine Le Pen.

- Uvek sam imala hrabrosti da javno iznesem svoja mišljenja. I baš me briga što su u suprotnosti s onim što je politički korektno - rekla je Brigitte Bardot.

Brigitte Bardot, jedan od simbola filma 1960-ih godina, odlučila je u 40. godini da se povuče i posveti borbi za zaštitu životinja.

Sarađivala je s čuvenim rediteljima poput Federica Fellinija, Luja Mala, Jean-Luc Godarda, kao i Rogea Vadima s kojim je jedno vreme bila u braku.

Njeni najpoznatiji filmovi su "Parižanka" (1957), "I Bog stvori ženu" (1956), "Don Žuan je bio žena" (1974) Rogea Vadima, "Privatni život" (1962) i "Viva Marija!" (1965) Luja Mala i "Prezir" (1963) Jean-Luc Godarda.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu