•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dženifer Lorens u vezi sa Krisom Martinom?

Kako prenose brojni strani mediji na pomolu je nova holivudska ljubav između frontmena grupe “Koldplej” Krisa Martina i mlade oskarovke Dženifer Lorens.

Glumica i pevač se već neko vreme viđaju u tajnosti budući da su ne tako davno ostavili svoje bivše ljubavi iza sebe. Kris Martin se pre četiri meseca razveo od supruge Gvinet Paltrou, dok je Lorensova raskinula vezu sa glumcem Nikolasom Houltom jer navodno nije imala vrmena da održava vezu.

Da Lorensova voli Britance potvrđuje i činjenica da je njen bivši partener Britanac, baš kao i Kris Martin.

Jednom prilikom je otkrila i zašto ih toliko voli: “Britanci imaju divne manire i sve što kažu je nekako zabavnije zbog njihovog akcenta”.

Da ni njihove bivše ljubavi ne gube vreme svjedoči i tvrdnja da je Gvinet već u novoj vezi sa rediteljem i scenaristom Bredom Falčukom, dok se Hoult doveo u vezu sa glumicom Kristen Stjuart.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila