•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jack Bauer se vratio u `24: Live Another Day´

Četiri godine nakon završetka osme sezone, Kiefer Sutherland se vratio kao agent Jack Bauer u oživljenoj seriji 24 sa podnaslovom Live Another Day. Za razliku od proteklih sezona, ova ima samo 12 nastavaka, ali će i dalje zadržati format radnje u “realnom vremenu” gde svaka epizoda pokriva jedan od 24 sata u danu. Kako je broj epizoda prepolovljen, tako će neki sati jednostavno biti preskočeni i radnja ubrzana.

Trailer nam je otkrio Gherkin zgradu u pozadini, crni taksi sa zastavom Ujedinjenog Kraljevstva, crvene telefonske govornice i autobuse na dva sprata što su nimalo suptilni znakovi da Jack Bauer svoje avanture seli u London. Oni koji su pratili seriju znaju da je Bauer u begu od ruskih i američkih vlasti, a pri begu mu je pomogla analitičarka Chloe (Mary Lynn Rajskub) koju takođe vidimo u traileru. Možda smo vas zainteresovali da počnete da pratite i ovu seriju.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...