•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Roland Emmerich otkupio prava za `Maya Lord´

Petstotinjak godina je prošlo otkako je španski brodolomac Gonzalo Guerrero pao u majanske ruke, ali njegovoj se avanturi kraj još uvek ne nazire.

Nakon što su njegove zgode 2011. godine našle put do pera Johna Coea Robbinsa, Roland Emmerich otkupio je prava na roman Maya Lord i odlučio ga dovesti na velika platna.

Guerrera je 1511. godine preživeo brodolom, nakon koga su njega i ostatak posade ga zarobile Maye. Kako beg nije bio opcija, Španac je odlučio da zaradi svoju slobodu. Vremenom je, osim slobode, zaradio i veliko poštovanje odbranivši Maye od Cortesa i ostalih španskih osvajača, te tako dobio i ruku poglavičine ćerke.

Iako je Emmerich Guerrerovom pričom impresioniram već duže vreme, moraće se pre toga baciti na Stonewall i dugoočekivani nastavak Independence Daya. Upravo zbog toga jedan od mogućih scenarija je da će Emmerich rediteljsko mesto ponuditi nekom drugome, dok će se na onom producentskom sigurno zadržati.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...