•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U bioskope stiže novi `Ben-Hur´

Legendarni Ben-Hur vraća se ponovo na velike ekrane!

Ovo neće biti jedinstvena obrada priče Lewisa Wallacea koja je napisana 1880. Glavni lik, Judaha Ben-Hura, utelovio je 1959. legenda Hollywooda, Charles Heston, poznat po svojim epskim ulogama kao recimo i El Cida Anthonyja Manna.

Ovo remek-delo koje je u ruke Manna i scenariste Karla Tunberga donelo jedanaest Oscara, ovaj put pokušaće da oživi reditelj Timur Bekmambetov (Wanted, Abraham Lincoln: Vampire Hunter), iz pera Keitha Clarkea i Johna Ridleya (12 Years of Slave), producenti Mark Burnett i Roma Downey (The Bible, Son of God) i produkcijske kuće Paramount i MGM. Iste kuće najavile su svetsku premijeru za februar 2016. Nova verzija filma više će se fokusirati na odrastanje Ben-Hura i imaće paralelnu radnju o Isusu Hristu koji se nekoliko puta susreo sa glavnim likom - Benom Hurom.

Videćemo kako će proći verski epski spektakli koje očekujemo u narednom periodu, a ne bi bilo iznenađujuće da će novi Ben-Hur biti bioskopski hit.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...