•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Svemirska avantura i uzbudljiv triler vas očekuju u Kupini

OD ČETVRTKA, 7. AVGUSTA, U BIOSKOPU KUPINA OČEKUJE VAS EPSKA SVEMIRSKA AVANTURA, MARVELOVI ČUVARI GALAKSIJE 3D KOJI PROŠIRUJU MARVELOV FILMSKI SVET NA KOSMOS I UZBUDLJIV I NAPETI TRILER U SRCU OLUJE.

ČUVARI GALAKSIJE 3D

Akcijom nabijena avantura, gde će drski avanturista, Piter Kvil postati predmet nemilosrdnog lova nakon što ukrade misterioznu kuglu za kojom žudi Ronan, moćni zlikovac s ambicijama koje mogu dovestu u opasnost ceo univerzum. Da bi pobegao upornom Ronanu, Kvil nevoljno sklapa savez sa četiri potpuno različita lika – Roketom, rakunom s pištoljem, Grutom, drvolikim humanoidom, smrtonosnom i enigmatičnom Gamorom i Razaračem Draksom kog vodi želja za osvetom. Ali kad Kvil otkrije pravu snagu kugle i opasnost koju predstavlja za kosmos, moraće da da sve od sebe da pobedi svoje rivale u očajničkom obračunu – dok sudbina galaksije visi o koncu.


U SRCU OLUJE

U samo jednom danu serija neočekivanih tornada opustošila je grad Silverston. Dok smrtonosne pijavice haraju, stručnjaci upozoravaju da najgore tek sledi. Većina stanovnika pokušavaće da pronađe siguran zaklon, ali grupa entuzijasta neće propustiti ovu priliku kakva se javlja jednom u životu – pokušaće da se približie oluji stoleća koliko god će im priroda to dozvoli…


KOMPLETAN REPERTOAR KUPINA BIOSKOPA MOŽETE POGLEDATI OVDE.

11.30 Avioni 2: Hrabri vatrogasci 3D
13.15 Čuvari galaksije 3D
15.30 Herkul
17.15 Grdana 3D
19.00 Čuvari galaksije 3D
21.00 U srcu oluje
22.30 Matori zigolo

BANOVINA
20.30 Čuvari galaksije 3D
22.30 U srcu oluje

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...